Privatläkare, Stockholm

Wallberghälsan erbjuder privatläkartider till både företagskunder och privatpersoner i Stockholm.

De främsta anledningarna till att använda en privatläkare i Stockholm:

  • Inte nöjd med din nuvarande Vårdcentral.
  • Långa väntetider på Vårdcentralen.
  • Privatläkarna kan erbjuda mer tid för att diskutera dina hälsofrågor.
  • Du vill göra en hälsokontroll, men din Vårdcentral erbjuder inte dem.
  • Inte ansluten till någon Vårdcentral.
  • Turist.

Privatpersoner kan boka läkartid i Stockholm idag.

Som företagare finns det många fördelar med att erbjuda sina medarbetare en bra företagshälsovård. Däribland minskad sjukfrånvaro samt ökad produktivitet och moral på arbetsplatsen. Genom att skapa en mer effektiv verksamhet minimeras också behovet av sjukvårds och rehabiliterings-insatser, något som sparar både tid och pengar som kan ägnas åt något mycket roligare. Vi på Wallberghälsan erbjuder en högkvalitativ företagshälsovård med snabb åtkomst till privatläkare och specialister i Stockholm.

Vill du veta mer om vårt medicinska team, läs mer på denna sida: Kontakt

Skräddarsydda lösningar med privatläkare till konkurrenskraftiga priser i Stockholm

Som ledande leverantör av företagshälsovård med privatläkare och specialister på våra mottagningar i Stockholm har vi ett viktigt uppdrag att ge våra kunder och deras anställda en förstklassig företagshälsovård. Vår strategi är enkel – vi levererar det du behöver när du behöver det. Idag hjälper vi över 500 företag att uppnå maximal produktivitet hos sin personal och minimera kostnader för sjukfrånvaro genom att bidra till en mer hälsosam arbetsmiljö. Vi är flexibla och oberoende och kan därför erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar anpassade efter de behov som finns. Hos oss kan du som företag teckna löpande avtal på heltäckande service inom företagshälsovård eller få rådgivning som syftar till att förbättra arbetsmiljö och moral i din verksamt samt engångsförteelser med vård hos privatläkare och specialister till konkurrenskraftiga priser på våra mottagningar i Skärholmen och på Södermalm i Stockholm.

Oavsett om det gäller full vårdservice eller enstaka hälsokontroll så är du välkommen att kontakta oss redan idag för mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag till en bättre hälsa!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår