Avtalskund utan krångel

Hur fungerar företagshälsovård? Vi vill erbjuda dig och ditt företag flexibilitet, samtidigt som vi behöver finnas där när ni behöver oss. Vi stöttar er fullt ut både i ert förebyggande och rehabiliterande hälsoarbete - gör som 100-tals andra företag i Stockholm, välj oss som din leverantör av företagshälsovård!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett erbjudande

 

Under "Vanliga frågor och svar" finns mer information om Wallberghälsan och vad ni får som avtalskund

Vad får man som avtalskund?
Som avtalskund får ni tillgång till hela vårt utbud av företagshälsovårdstjänster, och utöver det får ni följande fördelar:

  • Reducerade priser på alla våra tjänster
  • Sjuksköterskerådgivning via telefon
  • Koordinator, företagskonsultation, administration, samt plan för att minska ert företags sjukfrånvaro
  • Snabb åtkomst till allmänläkare, specialistläkare, rehabilitering, recept och remiss
  • Vi håller koll på er och påminner när det är dags för vilka kontroller

Vad kostar det att bli avtalskund?
Vi har en mindre årlig abonnemangsavgift som är relaterat till antalet anställda. Om ni anger era kontaktuppgifter så återkommer vi med en offert. 

Är Wallberghälsan godkänd av Försäkringskassan?
Ja, Wallberghälsan är av Försäkringskassan en godkänd anordnare av företagshälsovård vilket innebär att ni som arbetsgivare kan söka bidrag för rehabiliterande stödinsatser. Arbetsplatsinriktat rehabiliteringsstöd är tjänster som du som arbetsgivare kan köpa från en godkänd anordnare, till exempel en företagshälsovård, för att underlätta för en medarbetare som har eller riskerar att få nedsatt arbetsförmåga på grund av sjukdom eller skada. Du kan få bidrag från Försäkringskassan för hälften av kostnaden upp till ett fast belopp.

Utfärdar ni förstadagsintyg?
Ja, vi hjälper våra kunder i processen med förstadagsintyg. I menyn under "För Företag" hittar ni en beskrivning av hur vi arbetar med förstadagsintyg.

Vi är ett byggföretag anslutna till Byggnads, är Wallberghälsan godkänd av Byggnads?
Ja, Wallberghälsan är medlem i branschorganisationen Sveriges Företagshälsor och därmed en godkänd leverantör av företagshälsovårdstjänster enligt Byggnads.

Vilka tjänster erbjuder Wallberghälsan?
Wallberghälsan är en komplett företagshälsa med tjänster för hela ert behov, både för att fullgöra era skyldigheter mot era anställda, lagar och förordningar samt att ge era anställda en professionell hälsopartner. Vi utför hälsokontroller, lagstadgade medicinska kontroller, utfärdar olika typer av intyg, stödsamtal, utbildningar, organisatorisk och psykosocial arbetsmiljö bland annat. I menyn under "För Företag" hittar ni beskrivningar av våra tjänster.

Var finns era mottagningar idag?
företagshälsovård Stockholm, vi har mottagningar i Sätra och på Södermalm i Stockholm. En hel del av våra tjänster erbjuder vi även på plats hos er. Genom samarbetspartners kan vi även leverera våra tjänster på många andra platser i Sverige.

Vanliga frågor och svar

Ditt namn: *

     

Namn på ert företag: *

     

Din epostadress: *

     

Telefon: *

     

Antal anställda: *

Ange antalet anställda med siffror

     

Eventuell kommentar:

     

Captcha *

+ =  

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Wallberghälsan sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår