• Privatläkare, hälsoundersökning, körkortsintyg mm

För privatpersoner

Hälsoundersökning

Nu har du möjligheten att få en kvalitetssäkrad hälsoundersökning i Stockholm. Det är en livslång investering och en försäkring för dig och din hälsa. Wallberghälsans hälsoundersökningar hjälper dig att förstå din övergripande allmänna hälsa, identifiera eventuella framtida hälsorisker och ger dig praktisk medicinsk rådgivning och en livsstilshandlingsplan. Du får reda på ditt allmänna hälsotillstånd och om du är i riskzonen för vissa hälsoproblem. Efteråt får du en praktisk medicinsk och livsstilshandlingsplan. Välj denna tjänst i menyn nedan för att läsa mer.

Privatläkare

Wallberghälsan erbjuder privatläkare med kort väntetid. Frikort och högkostnadskort gäller inte. Priset för läkarbesök är inklusive recept vid behov. Välj denna tjänst i menyn nedan för att läsa mer.

Läkarintyg

Wallberghälsan utfärdar intyg för liv och pensionsförsäkring, utlandstjänstgöring, förstadagsintyg, utbildning,  adoption, visum, sjöintyg, dykcertifikat, och körkort. Ring oss eller fyll i kontaktformuläret för att boka tid.

För vanliga intyg t.ex. sjöintyg och körkortsintyg, är priset 1500 kr (moms ingår med 25%) i okomplicerade fall. Priset på ett intyg kan variera beroende på hur komplicerat det är att sammanställa de uppgifter som skall ingå.

Kostnad för eventuella prover, röntgenundersökningar och vaccinationer tillkommer. Välj denna tjänst i menyn nedan för att läsa mer.

Vaccinationer

Välj denna tjänst i menyn nedan för att läsa mer.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår