Terapi

Idag jobbar de flesta under hög belastning och en del faller ifrån till sjukskrivning. Med rätt hjälp ska det inte behöva bli permanent. Effektiv rehabilitering, förankrad i individens vilja till förändring, leder till en vändpunkt med bestående resultat och förutsättningar för en bättre framtid. Det är i första hand arbetsgivaren som har ansvaret för att den anställdes behov av rehabilitering klarläggs, och kommer igång när det behövs.

Wallberghälsan i Stockholm erbjuder sina kunder olika typer av terapeuter som:

  • Psykolog -KBT
  • Psykoterapeut
  • Beteendevetare
  • Kurator
  • Organisationskonsult

Samarbete

Psykisk ohälsa har många fasetter och personkemin är oftast väldigt viktig mellan patient och terapeut, därför samarbetar Wallberghälsan med MINDSthlm.  De arbetar med psykisk hälsa, mänskligt beteende (beteendevetenskap) och ledarskap. MINDSthlm har ett brett utbud av legitimerade psykologer och psykoterapeuter.

Inom företagshälsovård är personalstöd det vanligaste ärendet. Personalstöd är ett individuellt stöd som både ger en orientering i hur och varför man mår som man gör, samt verktyg för att påverka sitt välmående. På arbetsplatsen kan det röra sig om stress, utmattningssyndrom, samarbetsproblem, mobbning med mera. Privat kan det gälla relationsproblem, skilsmässa, missbruksproblem, problem med barnen, tvister, dödsfall, etc. MINDSthlm värnar om kvalité och tillgänglighet. MINDSthlm erbjuder därför tider även på kvällar och helger på sin mottagning på Grev Turegatan i Stockholm.

MINDSthlm levererar också kurser, föreläsningar och workshops som är både förebyggande och lösningsfokuserade -för god psykisk hälsa och ett effektivt arbetsliv.

Läs gärna mer på deras hemsida www.mindsthlm.se!

Långtidssjukskrivning

Att gå sjukskriven under lång tid leder ofta till ett tilltagande oaktivt beteende. Den sjukskrivne blir även en ekonomisk och känslomässig kostnad för företaget. En förändring är därför viktig för alla parter. Genom att få den anställde att se och utveckla sina egna kunskaper och möjligheter skapar vi förutsättningar för en nystart. Wallberghälsan fungerar som stöd för personalansvarig och arbetsledare.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår