Körkortsintyg

Vi utfärdar olika typer av körkortsintyg i enlighet med Transportstyrelsens krav.

Läkarintyg för körkort A,B samt högre behörighet C,CE tung lastbil, släp, taxi och buss D, DE. Vid förnyelse av högre körkortsbehörighet och inför ny ansökan om körkortstillstånd om körkortet har dragits in.

Inför besöket

Det är mycket viktigt att du tar med dina papper från Transportstyrelsen.  Där framgår vilka prover du ska ta,  samt när intyget ska skickas in. Om du har synnedsättning så krävs intyg från din optiker, medtag detta till besöket.

Kontakta oss gärna för att boka tid.

Läkarintyg

Wallberghälsan utfärdar intyg för liv och pensionsförsäkring, utlandstjänstgöring, förstadagsintyg, utbildning,  adoption, visum, sjöintyg, dykcertifikat, och körkort. Fyll i kontaktformuläret för att boka tid.

För vanliga intyg t.ex. sjöintyg och körkortsintyg, är priset 1500 kr (moms ingår med 250 kr) i okomplicerade fall. Priset på ett intyg kan variera beroende på hur komplicerat det är att sammanställa de uppgifter som skall ingå.

Kostnad för eventuella prover, röntgenundersökningar och vaccinationer tillkommer. Kontakta oss för mer information.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår