Företagsmassage i Stockholm

Massage ger lindring av ömhet och stela muskler hos individen. Det ingår även rådgivning om hur man själv undviker problem med rygg, axlar och nacke. Massage bidrar till god hälsa och därmed högre effektivitet och minskade kostnader för ohälsa inom organisationen. Massagen vänder sig till alla anställda på företaget. Kan ges både som smärtlindring samt i ett förebyggande syfte.

Upplägg

Skräddarsydda behandlingar beroende på önskemål hos kund. Behandlingarna kan utföras på plats hos kund eller hos oss.

Ekonomi

Massage är avdragsgillt som friskvård för arbetsgivaren. Ni kan välja att låta personalen själva betala en del av behandlingen eller att företaget står för den helt.  Många företag har idag en s.k. friskvårdspeng.

Klassisk massage

Vid klassisk massage kan lindrigare muskelspänningar behandlas. Massagen är mer djupgående och kan minska muskelknutor. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke.

Den klassiska massagen utförs med olja direkt på huden. Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.

En massagebehandling kan vara enbart en stund för avslappning och återhämtning eller innehålla moment som tryck och stretching. Du kan också få råd om vad du kan göra på egen hand för att öka ditt välbefinnande och undvika besvär – till exempel genom träning och stretchövningar.

Spa-massage

Spa-massage är en mjuk och avstressande massage där man använder olika aromaoljor. Oljorna har olika egenskaper som förhöjer effekten av massagen. Spa-massagen är lugnande och avstressande och påverkar även blodcirkulationen samt nervsystem.

Vid spa-massagen arbetar man inte med något specifikt muskelområde, utan mer i ett syfte att kunden ska få slappna av och känna sig ompysslad.

Spa-massagen ger effekter som t.ex.: minskad stress, mindre smärta och bättre sömn.

Vid graviditet och sjukdom kontakta massören för vidare information.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår