Naprapati

Naprapati är att korrigera orsak till smärta, detta görs genom att undersöka, diagnostisera, behandla och rehabilitera smärttillstånd och nedsatt funktion i rörelseapparaten. Naprapater arbetar holistiskt och ser till kroppens flöden i syfte att korrigera och förebygga utlösande faktorer, snarare än att bara behandla symptom. Smärta som uppstår i en axel har oftast en orsak från en annan kroppsdel. Korrigeras inte orsaken är risken stor att smärtan i axeln återkommer. Vi samarbetar med olika naprapater i Stockholm så att våra kunder kommer till rätt hjälp med alla olika muskuloskeletala besvär som ryggskott, nackspärr, höftsmärta, tennisarmbåge, idrottsskador och återkommande huvudvärk.

Våra naprapater erbjuder också akupunktur, stötvågsbehandling och massage och vi väljer endast de bästa naprapaterna i Stockholm och Södertälje. Innan naprapaten påbörjar behandlingen görs en detaljerad undersökning för att utesluta någon allvarligare patologi. Misstänker naprapaten det så kommer du tillbaka till vår läkare för att ta det vidare.

Vanliga besvär som rekommenderas naprapatbehandling:

  • Ländrygg - Ryggskott, diskbråck, ischias, stelhet och värk
  • Knä - Löparknä, hopparknä, schlatter, diffus värk i knät
  • Fot - Hälsporre, hälseneproblematik, benhinnor,
    stukningar, uttrampad fettkudde
  • Nacke - Huvudvärk, migrän, nackspärr, stelhet i nacken,
    inflammation
  • Axel och skuldra - Frozen shoulder, inklämning
  • Armbåge - Musarm, tennisarmbåge, inflammation

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår