Hälsokontroll, Södertälje

Wallberghälsan tillhandahåller hälsokontroller till privatpersoner och företag. Med vår långa erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda dig hälsokontroller med högsta kvalitet.

Vänta inte tills sjukdomen slagit ut. Gör en förebyggande hälsokontroll och försäkra dig om ett välmående liv. Att tidigt hitta, förebygga och behandla eventuella sjukdomar kan rädda ditt liv och spara dig från onödigt lidande. Det är vår rekommendation och vår stora kundbas kan garantera att det är en lyckad strategi.

Hälsokontroll på kort avstånd från Södertälje för ditt välmående

Våra hälsoundersökningar är anpassade för att passa dig som individ. Hos oss får du alltid personlig och specialanpassad service som passar just dig. Vi är flexibla och erbjuder skräddarsydda tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi erbjuder dig två typer av hälsoundersökningar:

  • Hälsokontroll – den vanligaste undersökningen som rekommenderas för de under 50 år, besöket tar cirka 60 minuter och skriftlig återkoppling vidimerat av läkare ingår.
  • Hälsokontroll Plus – Här ingår allt som ingår i vår vanliga hälsokontroll samt besök hos läkare för genomgång av resultat och ytterligare undersökning.

Bor du i Södertälje är det lätt att komma till oss i Skärholmen. Vi vet vad som krävs för att du ska må bra och kunna njuta av ett välmående liv.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår