Företagshälsovård, Södertälje

Wallberghälsan är en av de mest flexibla oberoende leverantörerna som erbjuder skräddarsydda tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi kan ordna friskvårdstjänster som en engångsföreteelse eller som en del av ett avtal.

Wallberghälsan är en professionell aktör som du hittar nära Södertälje. Vi hjälper företag att skapa sunda, lönsamma, effektiva och produktiva arbetsplatser. Vi har mångårig erfarenhet och gedigen kunskap. Bor du i Södertälje är det lätt att ta sig till oss i Skärholmen.

När du behöver företagshälsovård nära Södertälje

Du som arbetsgivare är ansvarig för att hälsoundersökning eller läkarintyg genomförs i de årsintervall som krävs för vissa yrkesgrupper. Om du inte har obligatoriska krav på kontroller så har du troligtvis krav från er förening eller fack att underteckna avtal med en företagshälsovård.

Hälsokontroll (eller hälsoundersökning) är den vanligaste tjänsten inom företagshälsa. Vi erbjuder vi snabb åtkomst till allmänläkare och specialistläkare, läkarintyg, rehabilitering, ryggvård, hälsoprofil, allergitester, arbetsmiljö, konditionstest, samt vaccination.

Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom hälsa. Hos oss får du alltid personlig och specialanpassad service som passar just dig.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår