Läkarintyg Stockholm

För dig som behöver läkarintyg i Stockholm rekommenderar vi att vända dig till en professionell och seriös aktör för att du ska vara på den säkra sidan och inte behöva förlora pengar på oseriösa aktörer. Alla våra läkarintyg utfärdas av kompetent personal med rätt rättigheter och kunskap.

Wallberghälsan är specialister på allt inom hälsa. Vår mångåriga erfarenhet och gedigna kunskap gör att vi kan erbjuda dig förstklassiga undersökningar och service. Hos oss får du alltid personlig och specialanpassad service som passar just dig. Vi är flexibla och erbjuder skräddarsydda tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi utfärdar ditt läkarintyg i Stockholm

Vi utfärdar läkarintyg i Stockholm för liv och pensionsförsäkring, utlandstjänstgöring, förstadagsintyg, utbildning, adoption, visum, sjöintyg, pilotintyg(flygcertifikat), dykcertifikat och körkort. Priset på ett intyg kan variera beroende på hur komplicerat det är att sammanställa de uppgifter som skall ingå.

Oavsett om du behöver läkarintyg på regelbunden basis eller bara vid enstaka tillfälle kan vi hjälpa dig. Vi på Wallberghälsan erbjuder dig personlig och kompetent personal. Vår strategi är att hålla allting enkelt (leverera vad du behöver när du behöver det), hålla en låg kostnadsbas, erbjuda de bästa och mest professionella hälsopedagoger / specialister och framför allt ge en förstklassig undersökning

När du behöver läkarintyg för att ta körkort i Stockholm är det till oss på Wallberghälsan du ska vända dig till. Vi på Wallberghälsan erbjuder dig personlig och kompetent personal med god service när du behöver läkarintyg för körkort.

Läkarintyg för körkort i Stockholm

Vi utfärdar olika typer av körkortsintyg i enlighet med Transportstyrelsens krav:

  • Läkarintyg för körkort A,B samt högre behörighet C,CE
  • Tung lastbil
  • Släp
  • Taxi
  • Buss D, DE

Vi hjälper även till vid förnyelse av högre körkortsbehörighet eller inför ny ansökan om körkortstillstånd om körkortet har dragits in.

Inför läkarundersökningen

Det är mycket viktigt att du tar med dina papper från Transportstyrelsen. Där framgår vilka prover du ska ta, samt när intyget ska skickas in. Om du har synnedsättning så krävs intyg från din optiker, medtag detta till besöket.

Varmt välkommen att kontakta oss direkt om du har frågor eller för att boka tid!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår