Hälsokontroll Södertälje

Hälsokontroll, Södertälje

Wallberghälsan tillhandahåller hälsokontroller till privatpersoner och företag. Med vår långa erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda dig hälsokontroller med högsta kvalitet.

Vänta inte tills sjukdomen slagit ut. Gör en förebyggande hälsokontroll och försäkra dig om ett välmående liv. Att tidigt hitta, förebygga och behandla eventuella sjukdomar kan rädda ditt liv och spara dig från onödigt lidande. Det är vår rekommendation och vår stora kundbas kan garantera att det är en lyckad strategi.

Hälsokontroll på kort avstånd från Södertälje för ditt välmående

Våra hälsoundersökningar är anpassade för att passa dig som individ. Hos oss får du alltid personlig och specialanpassad service som passar just dig. Vi är flexibla och erbjuder skräddarsydda tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi erbjuder dig två typer av hälsoundersökningar:

  • Hälsokontroll – den vanligaste undersökningen som rekommenderas för de under 50 år, besöket tar cirka 60 minuter och skriftlig återkoppling vidimerat av läkare ingår.
  • Hälsokontroll Plus – Här ingår allt som ingår i vår vanliga hälsokontroll samt besök hos läkare för genomgång av resultat och ytterligare undersökning.

Bor du i Södertälje är det lätt att komma till oss i Skärholmen. Vi vet vad som krävs för att du ska må bra och kunna njuta av ett välmående liv.

Populärt innehåll

Mottagningar i Söderort

Wallberghälsan Skärholmen

Stensätravägen 4, 127 39 Stockholm

Karta för Hälsokontroll, Södertälje

Wallberghälsan Södermalm

Magnus Ladulåsgatan 61, 118 27 Stockholm

map

Kontakt

Tel. 08-121 301 80

E-post. info@wallberghalsan.se

Tidsbokning Boka här Hälsokontroll & läkartid kan du boka på webben. Vår bokningstjänst är extern i samarbete med Boka Direkt (öppnas i nytt fönster). 

Wallberghälsan

Stensätravägen 4, 127 39, Stockholm

08 - 121 301 80


Sitemap

Räkna ut vad din sjukfrånvaro kostar

ca 0 kr

Denna kalkyl räknar på en arbetsgivaravgift på 31,42%, semesterlön 12% och OH-kostnader på 20%.
Besök försäkringskassanshemsida för en djupare kalkyl.