Företagshälsovård Södertälje

Företagshälsovård, Södertälje

Wallberghälsan är en av de mest flexibla oberoende leverantörerna som erbjuder skräddarsydda tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi kan ordna friskvårdstjänster som en engångsföreteelse eller som en del av ett avtal.

Wallberghälsan är en professionell aktör som du hittar nära Södertälje. Vi hjälper företag att skapa sunda, lönsamma, effektiva och produktiva arbetsplatser. Vi har mångårig erfarenhet och gedigen kunskap. Bor du i Södertälje är det lätt att ta sig till oss i Skärholmen.

När du behöver företagshälsovård nära Södertälje

Du som arbetsgivare är ansvarig för att hälsoundersökning eller läkarintyg genomförs i de årsintervall som krävs för vissa yrkesgrupper. Om du inte har obligatoriska krav på kontroller så har du troligtvis krav från er förening eller fack att underteckna avtal med en företagshälsovård.

Hälsokontroll (eller hälsoundersökning) är den vanligaste tjänsten inom företagshälsa. Vi erbjuder vi snabb åtkomst till allmänläkare och specialistläkare, läkarintyg, rehabilitering, ryggvård, hälsoprofil, allergitester, arbetsmiljö, konditionstest, samt vaccination.

Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom hälsa. Hos oss får du alltid personlig och specialanpassad service som passar just dig.

Populärt innehåll

Mottagningar i Söderort

Wallberghälsan Skärholmen

Stensätravägen 4, 127 39 Stockholm

Karta för Företagshälsovård, Södertälje

Wallberghälsan Södermalm

Magnus Ladulåsgatan 61, 118 27 Stockholm

map

Kontakt

Tel. 08-121 301 80

E-post. info@wallberghalsan.se

Tidsbokning Boka här Hälsokontroll & läkartid kan du boka på webben. Vår bokningstjänst är extern i samarbete med Boka Direkt (öppnas i nytt fönster). 

Wallberghälsan

Stensätravägen 4, 127 39, Stockholm

08 - 121 301 80


Sitemap

Räkna ut vad din sjukfrånvaro kostar

ca 0 kr

Denna kalkyl räknar på en arbetsgivaravgift på 31,42%, semesterlön 12% och OH-kostnader på 20%.
Besök försäkringskassanshemsida för en djupare kalkyl.