Företagshälsa Stockholm

Företagshälsa, Stockholm

Söker du efter specialister på företagshälsa i Stockholm? Att dina medarbetare mår bra och är friska är oerhört viktigt. Dina medarbetare är din främsta tillgång och för att leverera måste du se till att företagshälsan på ditt företag är tipp topp. Dessutom är du som arbetsgivaren ansvarig för att hälsoundersökning eller läkarintyg genomförs i de årsintervall som krävs för vissa yrkesgrupper. Om du inte har obligatoriska krav på kontroller så har du troligtvis krav från er förening eller fack att underteckna avtal med en företagshälsovård.

Därför kan vi hjälpa dig att slippa lägga onödig tid på att leta efter specialister. Vi på Wallberghälsan har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom företagshälsa i Stockholm. Vårt mål är att förbättra ert företags hälsa, minska sjukfrånvaron och öka produktivitet samt moralen på företaget.

Fråga oss på företagshälsan Stockholm – Wallberghälsan

Wallbergshälsan är experter på företagshälsa i Stockholm. Vi erbjuder personlig och kompetent företagshälsovård till kunder i södra Stockholm och Södertälje. Hälsokontroll (eller hälsoundersökning) är den vanligaste tjänsten inom företagshälsa, men Wallberghälsan erbjuder så mycket mer: snabb åtkomst till allmänläkare och specialistläkare, läkarintyg, rehabilitering, ryggvård, hälsoprofil, allergitester, arbetsmiljö, konditionstest, samt vaccination.

Vi hjälper våra kunder att uppnå maximal produktivitet hos sin personal och minimera sina kostnader genom att upprätthålla hälsa och välbefinnande för sina anställda. Vi arbetar för att eliminera och förhindra arbetsrelaterade orsaker till ohälsa, för att bidra till att göra arbetsplatsen till en säker miljö och för att underlätta snabb och säker återgång till arbete för anställda som haft sjukfrånvaro.

Du behöver inte leta efter den bästa företagshälsan i Stockholm längre. Ta kontakt med oss redan idag istället så spar du både tid och säkerställer en lång och hållbar framtid för dina medarbetare.

Välkommen till din företagshälsa i Stockholm: Wallbergshälsan.

Populärt innehåll

Mottagningar i Söderort

Wallberghälsan Skärholmen

Stensätravägen 4, 127 39 Stockholm

Karta för Företagshälsa, Stockholm

Wallberghälsan Södermalm

Magnus Ladulåsgatan 61, 118 27 Stockholm

map

Kontakt

Tel. 08-121 301 80

E-post. info@wallberghalsan.se

Tidsbokning Boka här Hälsokontroll & läkartid kan du boka på webben. Vår bokningstjänst är extern i samarbete med Boka Direkt (öppnas i nytt fönster). 

Wallberghälsan

Stensätravägen 4, 127 39, Stockholm

08 - 121 301 80


Sitemap

Räkna ut vad din sjukfrånvaro kostar

ca 0 kr

Denna kalkyl räknar på en arbetsgivaravgift på 31,42%, semesterlön 12% och OH-kostnader på 20%.
Besök försäkringskassanshemsida för en djupare kalkyl.