hälsokontroll
Privatläkare, hälsoundersökning,
körkortsintyg mm

För privatpersoner

Hälsoundersökning

Nu har du möjligheten att få en kvalitetssäkrad hälsoundersökning i Stockholm. Det är en livslång investering och en försäkring för dig och din hälsa. Wallberghälsans hälsoundersökningar hjälper dig att förstå din övergripande allmänna hälsa, identifiera eventuella framtida hälsorisker och ger dig praktisk medicinsk rådgivning och en livsstilshandlingsplan. Du får reda på ditt allmänna hälsotillstånd och om du är i riskzonen för vissa hälsoproblem. Efteråt får du en praktisk medicinsk och livsstilshandlingsplan.

Privatläkare

Wallberghälsan erbjuder privatläkare med kort väntetid. Frikort och högkostnadskort gäller inte. Priset för läkarbesök är inklusive recept vid behov.

Läkarintyg

Wallberghälsan utfärdar intyg för liv och pensionsförsäkring, utlandstjänstgöring, förstadagsintyg, utbildning,  adoption, visum, sjöintyg, dykcertifikat, och körkort. Ring oss eller fyll i kontaktformuläret för att boka tid.

För vanliga intyg t.ex. sjöintyg och körkortsintyg, är priset 1500 kr (moms ingår med 25%) i okomplicerade fall. Priset på ett intyg kan variera beroende på hur komplicerat det är att sammanställa de uppgifter som skall ingå.

Kostnad för eventuella prover, röntgenundersökningar och vaccinationer tillkommer. Kontakta oss för mer information.

Populärt innehåll

Mottagningar i Söderort

Wallberghälsan Skärholmen

Stensätravägen 4, 127 39 Stockholm

Karta för För privatpersoner

Wallberghälsan Södermalm

Magnus Ladulåsgatan 61, 118 27 Stockholm

map

Kontakt

Tel. 08-121 301 80

E-post. info@wallberghalsan.se

Tidsbokning Boka här Hälsokontroll & läkartid kan du boka på webben. Vår bokningstjänst är extern i samarbete med Boka Direkt (öppnas i nytt fönster). 

Wallberghälsan

Stensätravägen 4, 127 39, Stockholm

08 - 121 301 80


Sitemap

Räkna ut vad din sjukfrånvaro kostar

ca 0 kr

Denna kalkyl räknar på en arbetsgivaravgift på 31,42%, semesterlön 12% och OH-kostnader på 20%.
Besök försäkringskassanshemsida för en djupare kalkyl.