Kiropraktor

En kiropraktor arbetar mestadels med händerna och genom manipulation. Olika handlag används för att mobilisera eller manipulera lederna. Vid mobilisering stretchas lederna, medan vid manipulation hörs oftast ett knäck i leden när den utförs. Kiropraktorer som också kallas kotknackare behandlar främst personer med ryggproblem genom att justera låsningar i nacken, längs ryggraden och bäckenet. Justeringarna görs för att återställa normal funktion i leder, muskler och nerver.

Vi samarbetar med olika kiropraktorer i Stockholm och Södertälje, men har även kiropraktorer som kommer till arbetsplatsen.

På LKR (Legitimerade Kiropraktorers Riksförbund) beskrivs vad de gör: ”En kiropraktor behandlar de besvär eller skador som orsakas av störningar i leder, muskler, nervsystem och deras inbördes relation. Det övergripande syftet med kiropraktisk behandling är att återställa och upprätthålla normal funktion i leder, muskler och nervsystem. För att åstadkomma detta använder sig kiropraktorn främst av olika exakta handgrepp. Den huvudsakliga behandlingsmetoden är manipulation (s.k. justering), men även annan manuell behandling förekommer.”

 

Populärt innehåll

Mottagningar i Söderort

Wallberghälsan Skärholmen

Stensätravägen 4, 127 39 Stockholm

Karta för Kiropraktor

Wallberghälsan Södermalm

Magnus Ladulåsgatan 61, 118 27 Stockholm

map

Kontakt

Tel. 08-121 301 80

E-post. info@wallberghalsan.se

Tidsbokning Boka här Hälsokontroll & läkartid kan du boka på webben. Vår bokningstjänst är extern i samarbete med Boka Direkt (öppnas i nytt fönster). 

Wallberghälsan

Stensätravägen 4, 127 39, Stockholm

08 - 121 301 80


Sitemap

Räkna ut vad din sjukfrånvaro kostar

ca 0 kr

Denna kalkyl räknar på en arbetsgivaravgift på 31,42%, semesterlön 12% och OH-kostnader på 20%.
Besök försäkringskassanshemsida för en djupare kalkyl.