För friskare &
framgångsrikare företag.
Välkommen!

För företag

”Enligt Arbetsmiljölagen ska arbetsgivaren se till att det finns företagshälsovård att tillgå för de anställda beroende på hur arbetsförhållandena ser ut och vad som krävs på den enskilda arbetsplatsen.” Läs mer på vårdguiden

Wallberghälsans Företagshälsovård

Hälsokontroll (eller hälsoundersökning) är den vanligaste tjänsten inom företagshälsovård, men Wallberghälsan  erbjuder så mycket mer! Hos oss får ni:

 • Snabb åtkomst till allmänläkare och specialistläkare
 • Läkarintyg
 • Medicinska kontroller i arbetslivet
 • Rehabilitering
 • Ryggvård
 • Hälsoprofil
 • Allergitester
 • Alkoholscreening
 • Drogtester
 • Konditionstest
 • Vaccinationer
 • Diskussion om arbetsmiljöfrågor

Pris: kontakta oss för offert.

Behöver ni företagshälsovård, hälsokontroll eller läkarintyg?

Wallberghälsan utför fortlöpande lagstadgade hälsokontroller enligt gällande föreskrifter. Arbetsgivaren är ansvarig för att hälsoundersökning eller läkarintyg genomförs i de årsintervall som krävs för respektive yrkesgrupp. Hos följande grupper är hälsokontroller obligatoriska: nattarbetare, mast- och stolparbete, samt vid arbete med rök- och kemdykning, härdplaster, bly och kadmium, fibrosframkallande damm, vibrationer och buller. Denna lista är inte uttömmande och du kan läsa mer på medicinska kontroller i arbetslivet (AFS 2005:6) Om du inte har obligatoriska krav på kontroller så kan du ha krav från er förening eller fack att underteckna avtal med en företagshälsovård. Inom byggbranschen till exempel så är det högst troligt att du behöver teckna avtal med en företagshälsovård.

Varför företagshälsovård hos Wallberghälsan?

Vi på Wallberghälsan hjälper våra kunder att uppnå maximal produktivitet hos sin personal och minimera sina kostnader genom att upprätthålla hälsa och välbefinnande för sina anställda. Vi arbetar för att eliminera och förhindra arbetsrelaterade orsaker till ohälsa, för att bidra till att göra arbetsplatsen till en säker miljö och för att underlätta snabb och säker återgång till arbete för anställda som haft sjukfrånvaro. Wallberghälsan är en av de mest flexibla oberoende företagshälsovårdsleverantörerna som erbjuder skräddarsydda tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser i Stockholm. Vi erbjuder friskvårdstjänster som en engångsföreteelse eller som en del av ett avtal. Vår strategi är att hålla allting enkelt (leverera vad du behöver när du behöver det), hålla en låg kostnadsbas, erbjuda professionella hälsopedagoger och specialister, arbeta nära er personalavdelning och ledning och framförallt ge en förstklassig företagshälsovård. Vare sig du behöver en heltidsomfattande arbetsplatsbaserad vårdservice eller en enda hälsokontroll så kan du kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig och bli din företagshälsovårdgivare. Wallberghälsan är redan ledande leverantörer av proffsig företagshälsovård i Kungens Kurva, Huddinge, Skärholmen, Segeltorp, Södermalm, Hägersten, Älvsjö, Norsborg, Södertälje och Botkyrka men kan tillhandahålla företagshälsovård i hela Stockholm.

Populärt innehåll

Mottagningar i Söderort

Wallberghälsan Skärholmen

Stensätravägen 4, 127 39 Stockholm

Karta för Företagshälsovård

Wallberghälsan Södermalm

Magnus Ladulåsgatan 61, 118 27 Stockholm

map

Kontakt

Tel. 08-121 301 80

E-post. info@wallberghalsan.se

Tidsbokning Boka här Hälsokontroll & läkartid kan du boka på webben. Vår bokningstjänst är extern i samarbete med Boka Direkt (öppnas i nytt fönster). 

Wallberghälsan

Stensätravägen 4, 127 39, Stockholm

08 - 121 301 80


Sitemap

Räkna ut vad din sjukfrånvaro kostar

ca 0 kr

Denna kalkyl räknar på en arbetsgivaravgift på 31,42%, semesterlön 12% och OH-kostnader på 20%.
Besök försäkringskassanshemsida för en djupare kalkyl.